3 különleges tematika, amivel könnyen fel lehet dobni a céges karácsonyi partykat

3 különleges tematika, amivel könnyen fel lehet dobni a céges karácsonyi partykat

Szürke karácsonyi rendezvények, hosszú beszédekkel, kellemetlen beszélgetésekkel, a hátunk közepére sem kívánt kollégákkal, csak legyünk már rajta túl kívánságokkal, vagy idén valami extrább, különlegesebb ünnepély lesz a porondon? Mutatunk az utóbbihoz 3 nagyon különleges tematikát, vagyis, hogy hogyan alakítsd ki a tökéletes céges karácsonyi buli helyszínt!  

3 céges karácsonyi party ötlet

Színes karácsony

Mondj búcsút a hagyományos vörös-zöldeknek, és idén egy vidámabb, színesebb céges karácsonyi buli legyen a terítéken! Díszítsd az irodát a szivárvány összes színével, és vond be csapatot is a szórakozásba. Egy merész, színes munkahely tökéletes hátteret biztosít egy vidám, nyüzsgő irodai bulihoz. Akár tovább is léphetsz a szivárvány témában, és választhatsz élénk színű desszerteket, vagy elkészítheted saját merész céges koktéljaidat. Egészítsd ki a témát szórakoztató partijátékokkal, mint például a karaoke, és egy lenyűgöző és szokatlan buliban lesz részed, amelyet az emberek nem akarnak majd kihagyni.

 

Ünnepi filmparti

Hozz létre egy igazi hangulatos karácsonyi partit egy ünnepi filmes témájú ünnepléssel. Készíts saját mozit, állítsd be kivetítőt, és tartsd a karácsonyi filmeket a nagy képernyőn, miközben mindenki szóba elegyedik. Győződj meg róla, hogy sok popcorn és hangulatos világítás is van. Díszítsd fel irodáját, hogy úgy nézzen ki, mint egy jelenet a Reszkessetek betörőkből vagy más tipikus karácsonyi filmből! Akár az ételeket, italokat és tevékenységeket is tematizálhatja a kiválasztott filmek köré.

 

Téli csodaország

Bár már túl vagyunk a Mikulás-barlang meglátogatásának napjain, ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk utoljára újraélni az élményt. Legyél kreatív, és alakítsd át munkahelyedet egy tökéletes Téli Csodaországgá egy emlékezetes karácsonyi partihoz. Díszítsd fel a teredet hamis hóval, karácsonyfákkal, vidám hóemberekkel és ajándékhegyekkel. Készítsd el saját barlangteredet, és alakítsd át fotófülkévé, italozóvá vagy játéksarokká. Ez egy igazán szórakoztató bulitéma, amelybe mindenkit bevonhaszt, és biztosan megmosolyogtatja a vendégeket, amikor belépnek.
 

SEO hírek, újdonságok

Keresőoptimalizálás cikkek SEO szakembereinktől, saját kutatásunk, gyakorlati tapasztalataink és külföldi irodalom alapján. 

További bejegyzések