Ötletek a produktív irodai környezet kialakításához

Ötletek a produktív irodai környezet kialakításához

Mindannyian tudjuk, hogy a kényelmes, hívogató légkör óriási szerepet játszik általános hangulatunkban és termelékenységünkben, de tudtad, hogy egy jól megtervezett irodahelyiség hatással lehet vállalkozása sikerére? Ha megtanulod, hogyan kell megfelelően díszíteni egy irodát, az óriási hatással lehet a vállalkozásodra

Ötletek a produktív irodai környezet kialakításához

Használd ezt a 3 irodadekorációs ötletet, és díszítsd irodád olyan elemekkel, amelyek minden nap produktívan, inspiráltan és motiváltan tartják csapatod. Itt az ideje, hogy feldobd vállalati irodatervezési ötleteidet!

 

1. Tedd láthatóvá céged küldetését

Mi lenne, ha egy kinagyított képet készítenél céged küldetésnyilatkozatáról, és azt egy közös helyiségben elhelyeznéd? Ha a vállalat küldetését minden alkalommal kiállítva látják kollégáid, amikor a nyomtatóhoz sétálnak, az hatékony módja lehet a vállalkozásod által megtestesített értékek bemutatásának, és nagyszerű emlékeztető lehet ezek végrehajtására.

 

2. Használj többfunkciós tereket! 

Ha nem elég nagy az iroda ahhoz, hogy mindennek (pl. egy tárgyalónak, konferenciáknak) elegendő helyet biztosíts, a tervezés során gondolj a többfunkciós terek kialakítására! Egy mobil térelválasztó fal segítségével ez gyerekjáték, esztétikus és praktikus módon oldhatod meg, hogy mindenkinek saját irodája legyen – de ha szükség van rá, a falak elhúzásával egy nagy teret varázsolhatsz az egészből. 

 

3. Integráld a márka színeit irodád megtervezésekor

Amikor színsémát választasz a helyiséghez, vedd figyelembe a márka színeit, így a helyiség valóban egységes stílust képvisel majd, amely tükrözi vállalkozásod lényegét. Ha a márkát beépíted az iroda kialakításába, az alkalmazottak erősebb kapcsolatot érezhetnek az üzlettel, és hajlamosabbak lesznek pozitív cégimázst előmozdítani.
Ráadásul a megfelelő színek erőteljes pszichológiai hatást gyakorolhatnak az emberekre, és boldogabbá tehetik őket.
 

SEO hírek, újdonságok

Keresőoptimalizálás cikkek SEO szakembereinktől, saját kutatásunk, gyakorlati tapasztalataink és külföldi irodalom alapján. 

További bejegyzések