Esztétikus mosoly a fogorvostól

Így segíthet a fogorvos, hogy a Tiéd legyen a legszebb mosoly

A legtöbben igyekezzük elkerülni, hogy fogorvoshoz kelljen mennünk. Inkább próbálunk ki mindenféle csodaszereket otthon, hogy fogainkat fehérítsük, mintsem, hogy valaki hozzáértőt kérnénk meg erre. Mostani cikkünkben megmutatjuk, hogyan segíthet a fogorvos a tökéletes mosoly elérésében.

Legyen a tied a legszebb mosoly!

Fogpótlások


Kezdjük a legegyértelműbbel: ha hiányzó fogaid vannak, ráadásul látható helyen, akkor könnyen érthető, miért nem mosolyogsz magabiztosan a világra. Sokan azért tántorodnak el az egy-egy fogat érintő fogpótlástól, mert attól tartanak, hogy valami olyan implantátumot kapnak majd hiányzó foguk helyére, ami rikítani fog, hogy nem oda való. Nekik van egy jó hírünk: A technika vívmányainak hála, mára lehetségessé vált az olyan fogászati implantátum behelyezése, mely teljesen személyre szabottan készül, így mind színben, mind formában direkt a Te fogsorodba illeszkedik.


Fogszabályozás


Nem, nem veszett ügy, ha nem tizenévesen kapod meg az első fogszabályozód. A tévhitekkel ellentétben fogszabályozásra minden korosztályban van lehetőség, ráadásul mára már rengeteg-féle módszer közül is választhatsz. Egy jó fogorvossal tuti megtaláljátok a hozzád legjobban illőt.


Dentálhigiéniai kezelések


Hogy mi tartozik ide? Mondjuk a fogkőleszedés, ami egy igazán apró beavatkozás, mégis sokkal többet használ, mint gondolnád. Például ha rendszeresen eljársz miatta fogorvoshoz mondjuk félévente-évente, akkor nem csak vonzóbb lesz a mosolyod, de a fogszuvasodást és a foghiányt is megelőzheted.


Esztétikai kezelések


Az esztétikai fogászat az a része a fogorvoslásnak, amiről leginkább hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy meg tudjuk oldani otthon. Egy azonban tutira garantált: nincs olyan zseniális fogfehérítő fogkrém, amivel olyan hatást érhetnél el mint egy rendelői vagy fogorvos által instruált otthoni fogfehérítéssel.
 

SEO hírek, újdonságok

Keresőoptimalizálás cikkek SEO szakembereinktől, saját kutatásunk, gyakorlati tapasztalataink és külföldi irodalom alapján. 

További bejegyzések